HJEM
Danmarks største udvalg af kvalitets rammer!
Produkter
Brugte maskiner og tilbehør
Maskiner
Museumsglas / Uv-92 glas
Prisbaskere
Udlejning
Inspiration
 
Referencer
Små smil
Kontakt Nyram


Astra 120 / 150:

Med den nye Valiani Astra 120/150 bord passepratout skære, har udviklet sig til det næste niveau. Astra fås i størelse  1250mm (49 ") og 1550 mm (61") og kan skærer karton af forskellig tykkelse. Maskinen fuldt udstyret med magnetisk stop, og er nem at bruge. Kan skærer 45 G. og 90 G. 

Med en forlænger arm måles / skæres  udvendigt mål på karton. Skærehovedet glider fire kuglelejer, der igen kører to solide hærdede stål spor der konstant rengøres af to små børster placeret under det.

Maskinen er meget let at gå til.

Se video på www.valiani.com

 


Mat Pro-i 120 / 150:

MatPro-i er en holdbar passepartout skæremaskine, der leverer enestående kvalitet, alsidighed og værdi. Den holder kartonet fast med 2 trykluft aktiverede aluminiums skinner. Det pneumatiske Skærehovedet giver præcision og maksimal kontrol. Et ergonomisk håndtag reducerer belastningen på håndled, da hele skære vognen er monteret med en kontravægt. Skærehoved / kniv aktiveres med trykluft.

Andre funktioner er V-snit, skæring af pass. i flere lag, skæring af pass. med mange huller + diverse mønstre.

Mat Pro-i fås i størelse 90 x 120 Cm. og 100 x 150 Cm.

En karton skærer til udvendige mål kan  monteres i højre side af maskinen. ( denne skærer er ikke incl )

Denne maskine bliver leveret, opsat og demonstreret
( køre ikke før det er lært ) 

Se video på www.valiani.com

 

 
 
 
Valiani Mat Pro 150 Ultra
 
 
 
Denne maskine kombinerer de bedste funktioner fra Valiani CMC linjen.
Mat Pro ® Ultra giver øget hastighed , ydeevne og  hurtigskæring . De højeste kvalitetskrav gør den ekstremt robust og holdbar. Bygget ved hjælp af kun kvalitets komponenter.  Aluminum skærebord , høj kvalitets stepmotorer , nye xtra kraftige køreskinner , stål lejer og det bredeste udvalg af værktøjer, der tilsammen gør Mat Pro Ultra det mest slående og fascinerende maskine på
marked.

Mat Pro ® Ultra fås i to størrelser, og er i stand til at skære fra forsiden eller bagsiden , skærer enkelt eller flere åbninger, V-snit i alle designs ogdobbelt og tredobbelt passepartoyt uden at skulle fjerne dem fra maskine. Denne funktion alene sparer timers arbejde og er en stor fordel, som ingen anden maskine kan tilbyde sammen med den fleksibilitet til at rumme forskellige materialer i fremtiden.
 

Mat Pro ® CMC-Ultra fås i størrelse 100 x 150 Cm.

Denne maskine bliver leveret, opsat og demonstreret
( køre ikke før det er lært )

 

MP-Q 120 og MP-Q 150  karton trimmer:

MP-Q 120 og MP-Q 150  karton trimmer kan monteres på enten Mat Pro-i 120 eller 150. Dette tilbehør kan skære alle karton typer og skumplastplader op til 5 mm tykkelse.

 
 
 

 

Valiani karton opbevarings understel

 

Valiani nye karton opbevaring understel giver en enkel løsning på et stort problem. understellet er et tilkøb og giver mulighed for at gemme stumperaf eller hele ark karton, lettilgængelige lukkede hylder, størrelser op til og med  (820 x 1220mm).

Understellet  kan bruges til Mat Pro Ultra, Mat Pro Ultra V, Mat Pro CMC IX og Mat Pro cmc IXV.

 

 

Udskiftelige hoveder for skære maskiner:

Valiani Udskiftelige skære hoveds system, hurtig udskiftning,  skærehoved teknologien giver hidtil uset design og skære alsidighed. Hoveder er farvekodede for let identifikation, og klikkes af og på med et simpelt værktøj.

 
 


Mat
Pro - i Oval / Cirkle skære:

Oval / Cirkle skære er enkel at bruge og gøre det muligt at skære ovale og cirkulære med én eller flere åbninger og op til en karton tykkelse på 3 mm. der medfølger også glas skære og en tush holder til dekorations streger.  Er let at placere et hul lige hvor det skal skæres.

 

 

Ellisomatec Oval / Cirkel skære:

Ellisomatec er en manual pass. maskine i meget høj kvalitet som alle andre produkter fra Valiani

Største åbning er 450 x 650 mm. ovalt eller Ø 450 i rundt pass.
Mindste åbning er 50 mm.

Maskinen indeholder 10 X Præsions knive der er vendbare ( ca. 200 pass. pr side pr. kniv ) + extra hoved
for skæring af glas + extra hoved for montering af tusch for pynte streger. 

 

 

 

 

 
 

Valiani knivblade:

Valiani knivblade er omhyggeligt fremstillet af det fineste stål og slebet med stor præssision.

 

 
 

Valiani PC Arbejds Stand:

Valiani PC arbejds stand er specielt designet til sikker opbevaring af  udskiftelige hoveder, samt praktisk placering af computeren, skærm, tastatur og mus.

 

 

 
 


Matstylus
DeLuxe:

Den nye MatStylus Deluxe tilbyder nu øget præcision og fleksibilitet med mange typer af tegneværktøjer.  kan skrive / tegne med næsten alle typer tusher / blyanter og kuglepenne. Leveres med 3 forskellige holdere som kan justeres op og ned som en borepartron for hold på pennen.

  

 


M3
Emballage Creator:

Introduktion til M3 Valiani Emballage Creator, et avanceret program specielt designet til Valiani´s vifte af passepartout maskiner, til produktion af emballage,  og andre pap baserede 3D-objekter

 

 

 

NYRAM aps Moseallé 9 E - 2610 Rødovre - Tlf. 38 79 14 00 - Fax 38 79 14 03